i love Nuffnang :

i love Nuffnang :

Selasa, 12 Julai 2011

Segment : Saya Punye Lagi Best

salam smue.
n3 kli ni khas di buat utk si Nokakashichi ni.tujuan utama n3 ni adalah nk join contest.ni 1st time nk join contest ni.urm..syarat die sy kne cr tajuk entri yg pling superb.ade ke n3 sy yg superb??sy ni pon blogger br.ni pon kr 1st time join contest.

tp mmg t'tarik sgt nk join contest ni..
bl hati da t'tarik nk join contest ni n3 yg xsuperb pon jd superb sgt.so belek punye belek wlpon n3 sy xbyk mcm org laen,sy pilih n3 ni
KEGATALAN TANGAN SAYA NI TETIBE..
komen sket sal n3 ni k..
ni n3 khas smperna 1st time sy dpt BE.just nk share k'gembiraan dgn rakan blogger so mmg rs n3 ni da ckup2 superb la utk sy yg br dgn dunie blog ni.thanx to penganjur contest ni.

p/s : 1st time join contest ni mmg rs semacam je.

4 ulasan:

  1. thanxs join..tapi tajuk entry paling best"KEGATALAN TANGAN SAYA NI TETIBE.." 2 boleh x link kn ke entry dia?

    BalasPadam
  2. ni link die . http://fakrimiafarhana.blogspot.com/2011/07/kegatalan-tangan-saya-ni-tetibe.html

    BalasPadam
  3. mskkn link 2 kat entry nie bleh..kat ayat KEGATALAN TANGAN SAYA NI TETIBE..klaw boleh bile orang klik ayat KEGATALAN TANGAN SAYA NI TETIBE.. die tros msk kat entry KEGATALAN TANGAN SAYA NI TETIBE..kalau tak tau just trk link 2 kat bawah ayat KEGATALAN TANGAN SAYA NI TETIBE.. dlm entry nie ok.. :)
    thanxs join.. :D

    BalasPadam
  4. satu percubaan yg baik. betul ckp penganjur tu sbb tadi kaka klik xde response. sib baik turun kat comment column ni terjumpa link dia. neway semoga menang yea. psttt. nk pi melawat laman pengajur pulak la.

    BalasPadam