i love Nuffnang :

i love Nuffnang :

Rabu, 18 Mei 2011

Mood Busuk Datang Lagi

muke geram yg cute,,
aish lately ni mood mkin busuk..
ni pg2 da rs geram smcm.xthu la knp mood ni mkin xtntu.tp alhamdulillah lg la time duk dgn MBG mood ni b'bunga2.mkin b'bunga2.alhamdulillah.rs mcm mood pengantin br je time duk dgn MBG ni.

actually kan ade mnde sy nk luah kt blog sy ni..
sal mood sy yg agak pelik lately ni.xthu knp.tp sy slalu kte kt MBG yg sy ni nk mati  sbb 2 pelik je skrg.msti die mrh sy.tp sy rs smcm je.

sjk k'blgn ni mood sy hilang utk 1 bnde ni..
uols thu ape??sy XNK BABY dlm waktu t'dekat ni.bkn nk menolak klu ade rezeki tp klu blh mmg xnk lg dlm ms t'dekat ni.rsnye mcm xready lg.kami blm ready.eh x sy yg blm ready.MBG mmg nk bl2 ms je 2.

teruk kan sy ni..
ntah la.mgkin sbb da lm sgt duk b'2 jd rs slesa mcm ni.tp kan skrg ni kami mkin bhagia.byk kli da sy dgr kt telinga ni org kte kami ni mcm pengantin br.hehe.sy pon rs mcm 2 klu nk bndingkan dgn ms kitorg br kawen aritu.asyik nk gaduh je.skrg br rs ok.

ade hikmah dsblk k'sbrn dlu 2..
alhamdulillah..tp kan smue org kawen nk ank.sy ni duk dlm golongan pelik agaknye,hehe.sy akui jauh di lubuk hti ni mmg la sy nk ank tp rs 2 krg sket skrg,kdg2 bl da 16bln kawen tp xde hsil lg rs mcm sy ni mmg xleh nk bg MBG ank.2 mood nk ank 2 mcm down sket.

tp klu ade rezeki sy mmg xtolak la..
Allah lbh mengetahui kan.tp skrg mmg slesa dgn dduk b'2 ni.b'syukur ats nikmat k'bahagiaan skrg.cinta bkn skdr menerima tp kne m'beri gak an.mmg b'baloi2 klu kte m'br & m'nerima.

TUHAN KIRIMKANLAH AKU KEKASIH YG BAEK HATI
DAN MENCINTAI AKU APA ADANYA..

alhamdulillah ats sgale k'bahagiaan ni.

0 si jantung hati:

Catat Ulasan